AtamanDms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çay, kahveden imkanı yok vazgeçemem. Ben uykum geldikten sonra kahveden son yudumu alıp uyuduğumda çok vardır bilemedim.
Erken yatarsam erken kalkarım olayı değil hocam. Ben zaten çok uyuyan birisi değilim.
Saat 12'den önce yatarsam 1 saat uyuyup uyanıyorum ve zabaha gadar yeni bir güne başlamış gibi yaşıyorum.
Eğer 12'den sonraya kalırsa uykum kaçıyor ve en az 4-5e kadar uyuyamıyorum. Sabahda işe gitmek için kalkmakta zorlanıyorum.

Hocam uykusuz geçirdiğim çok gün var. Ben bir gece uyumam ertesi akşam 11-12de kuzu gibi yatarım. Sabah 7-8de kalkarım sorun yok ama o günün akşamında yine aynı şeyleri yaşarım.
Benim için tek çözüm saate bakıp uyumalıyım diyip ilacı atıp bayılmak gibi geliyor. Hiç bir hastalık, vb. için ilaç, şurup, hastane kullanmıyorum. Hayatımda 1 yada 2 kere ağrı kesici içmişimdir. Bunun içinde doğal yöntem aradım ama bulamadık galiba.
ilaç kullanmamak, doktora gitmemek marifet değil. Gerekiyorsa kullanacaksınız. İlaçların da önemli kısmı bitkilerden elde ediliyor zaten