* Şikayetçi olduğum üye: @awmbilisim;
* Şikayetçi olma nedenim: Çocuk Kandırıyorlar
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/
* Açıklama ve kanıtlarım:

Arkadaşlar bundan 3-4 ay önce @ServerHAN; adlı üyeden 2 yıllık WHM Hizmeti aldım geçen hafta lisans sorunu yaşadılar serverhan.com sahibi olduğunu sandığım şahıs a telefonla ulaştım devrettik dedi ilgilinin numarasını atacağım @awmbilisim; sahibi olan Ömer DEMİRCİ nin numarasını verdi velhasıl Arkadaşın profil deki 0850 li numaradan olsun kendi şahsi cebi olsun @ServerHAN; sahibine ulaşamadım ilk telefon görüşmemizde Bana @awmbilisim; yetkilisi olduğunu söylediği Ömer arkadaşın numarasını attı ve sonra beni engelledi attığı numaraya ulaşayım dedim "server1.awmbilisim.com:2087" ben bu whm panele erişim sağlayamıyorum bana yardımcı olun dedim @awmbilisim; yetkililisi olduğunu söyleyen arkadaş da evet bu bizim makine ama hizmeti biz vermiyoruz sadece yer sağlayıcısıyız dedi eyvallah dedim ben hizmet sağladığınız vatandaşa ulaşamadım bir ulaşıp yedeklerime erişimimi sağlasın dedim neyse bir şekilde 3-4 gün sonra cevap vermiş benim ulaşamadığım adam ve lisans üzerinde çalışıyorum gibi bir şey söylemiş arkadaşlara siz benim yedeklerime ulaşıp bana aktaramaz mısınız dedim yapamayız dediler bir önceki yani serverhan yetkilisi diye ilk aradığım numarayı başka bir telefonla aradım dedim ki bak kardeşim attığın numarayı aradım hizmet halen sendeymiş yedeklerimi ver ben aradığın arkadaş değilim tanımıyorum serverhan da ney dedi sanki çocuk kandırır gibi oyalıyorlar dedim tamam firmaya deyim en azından shell erişimleri var benim domainlerimin dosya ve sqllerine erişim sağlatırım alırım fakat bir türlü işlem yapamadılar google.com de firmayı arıyorum awmbilisim sabit numarası iletişim de discordan iletişim kuruyorum firma ile biz bir şey yapamayız diyorlar kimsede düzeltmeye yanaşmıyor birde awmbilisimden 3 yıllık vps hizmetide aldım üstelik kendi makineme taşırım dosyalarımı alıp onuda yapamadılar tek istediğim verilerim 1.5 senelik kalan hizmetim sadakam olsun son çare bana buraya yazdırdılar güvenilir konuşmuyorlar bu iki firmadan da şikayetçiyim