OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzgünüm ama sizinde haklı olduğunuz yerler olsa da bu yaklaşımı dediğim gibi görüyorum, çünkü İstanbul gibi sürekli genişleyen bir yerleşim merkezinde 5000 taksi eklemek 1 sene için fiyatları düşürse de sonrasında tekrar yükselmesinin önüne geçilemeyecektir ama düşük fiyattan alan insanlar bundan fayda sağlamış olacaklar. Kesinlikle bu rezil ve yüksek fiyatları kökten yok edecek ve bu düzenin sahiplerinin ellerinde tuttukları bu rezil gücü yok edecek bi şeyler lazım.
Yapılmak istenen şu olsaydı bi nebze daha inandırıcı olurdu, yeni taksiler değil, tüm taksiler için sadece taksicilik mesleği zorunluluğu getirse ve dediğim gibi çok kıymetli bi eğitimden geçirilip, tüm taksiler aynı yüksek standartlarda mobilize edilse o zaman biz 5000 taksinin eklenmesini konuşuyor olmazdık, çünkü o zaman sistemin gerçek hacmi zaten rakamlarla ortaya çıkar ve sürekli değişen bu rakamlara uyum sağlayan iyi bir işletme örneği görür ve hiç bir harekete itiraz etme hakkımız olmazdı.
Tabi şu anda ben dahil burada yazdıklarımız sadece fikirlerimiz yani. Bu düşüncelerin genel olarak pek bi değişikliği de etkisi olmaz ama en azından karşılıklı fikirlerin ne olduğunu bilmek güzel bi şey.
Aynen bu değerli fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben taksi konusunda iyi şeyler olacağını düşünüyorum.

Zamanla bekleyip göreceğiz. İnşallahj yanılmayız.