RuLLeTs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zaman sonra tekrardan merhaba. Güncelleme yapmak istedim. Ameliyat üzerinden tam 11 ay geçti ve bu süreçte toplam 52 kilo verdim. Şu ara 71-72 gidip geliyorum. Hayatımı yeniden geri kazandığım için çok mutluyum. Hayatımı değiştirdim, eski alışkanlıklardan ve tonla ilaçlardan kurtuldum. Tansiyonum da normal seviyeye geldi. Artık sırada kiloyu korumak var.
Öncelikle gecmis ve olsun, ve Tebrik ederim. Ameliyat olma Karari bile oldukca büyük bir Engeldir aslinda cogu kiside, buna ama diger Cözümler ise yaramayinca, Ameliyet Kararini verip, Bicak altina gecmek gercekten Tebrik ederim.
Bir Yazida okumustum, aslindabu Ameliyet olanlar Spora daha sonra cok daha bagli oluyorlarmis, yani Spor Aski olusuyor sanirim

Cok Özel olmazsa merak etdigim bir iki Konu var aslinda, genelde hangi Ameliyeti olursaniz olun, (Migde Balonu haric), Migdeden hep bir Kisim kesilip, yada kücültüldügü icin, Vücut gerekli oldugu Vitaminlerin hepsini alamiyor. Bu yüzden duydugum ve okudugum seyler hep, sudur, Ameliyat olan birisi, Ömürboyu eksik Vitaminlerini desteklemek acisindan Hap kullanmasi gerekiyor deniliyor. Dogrumudur?

Ameliyetin ilk gününden bu yana, en zorlandiginiz Dönem hangi dönemdir?

Ve son olarakda 52 kilo az degil, cidden cokmus. Bu kadar Kiloda Deri kendisini geri cekebiliyormu, 11 Ay cok kisa bir süre gibi geliyorda bana, yani sanirim Deri Sarkma sorunu oldu diye düsünüyorum, dogrumuyum acab?