Hocam değişeni sadece kapı falansa hiç durmadan al, o fiyata Ağır hasarsız bulursan kaçırmayacaksın. Ben 2 aydır araç almaya çalışıyorum, 2 ay önce beğenmediğim araçlar bile fiyatları artarak karşıma çıktı hep. Ekspere soktuğum araçların airbagleri bile açık çıktı, çok insanı strese sokan bir durum.

Araştırmalarım sonucu şu modellerden uzak durmanızı tavsiye ederim;

Citroen c3, c4 modelleri, alanlar bin pişman genelde kronik sorunları bitmiyor ve yetkili servisleri bile sorunları çözemiyor.
Fiat punto ve bazı fiat modellerinde direksiyon airbag sorunu var.
Dacia = tabut
Volkswagen modelleri güzel ama parçaları pahalı masraflı bir araç dediler.

Benim bütçem 80 bin tl olmasına rağmen ben düzgün araç bulamadım, full boyalısından tutun pert kayıtlılar bile 80k üstü oluyor modeline göre. En sonunda bir şans güzümüze güldü de geçen hafta 2008 model fiesta aldım 78.500 tlye. Satış fiyatı 87.500'dü ama samimiyet ve biraz pazarlıkla adamın da paraya ihtiyacı vardı aldım kısaca. 4 kapı hasarlı, kazaları hep yandan vurmuşlar. Motor tertemiz, podyeler, direkler, tavan, bagaj, kaput orjinal böyle olunca direkt aldım. Peki ne oldu, geçen hafta içerisinde dolar ve kur zamları yüzünden aldığım aracın aynı temiz modelini 96 bin liraya satıyorlar şu an. Allah sabır versin, ben kapının önüne koydum aracı kafam rahatladı, her geçen saat araba sahibi olmak zorlaşıyor.