karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. 24 yıldır sigara tiryakisiyim. Artık bırakmam gerektiğini düşünüyorum. Aslında bu sabah itibariyle bırakmış olmayı denedim, öğleden sonra 16:00 gibi gidip paket aldım, pakette şuan son dal kaldı
Birazdan o sol dal sigarayı içmek ve sabah uyandığım andan itibaren de sigarayı bırakmak istiyorum. Bu konuda daha önce sigara bırakan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi rica etsem. nasıl bıraktınız, ilk dönem nasıl zorluklar yaşadınız ve o iradeyi nasıl devam ettirebildiniz.... Önerileriniz nelerdir vs...
Haftada bir buraya güncelleme yazacağım arkadaşlar. Geçmişte bir iki defa parasızlıktan denemiştim, sonra bir şekilde sigara parası bulup bir paketi bir oturuşta içmiştim sinirden.
Umarım bu defa gerçekten de bırakırım... Destek olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Güncelleme.
Birinci Hafta:
1. gün sıfır sigara... (09.10.2021)
2. gün sıfır sigara... (10.10.2021)
3. gün sıfır sigara. (11.10.2021)
4. gün sıfır sigara... (12.10.2021)
5. gün sıfır sigara (13.10.2021)
6. gün sıfır sigara (14.10.2021)
7. gün sıfır sigara (15.10.2021)
İlk bir haftayı 0 (sıfır) sigara ile tamamladığım için, 1 adet sigara içme hakkı verdim kendime. 8. gün 1 adet sigara içtim. Bundan sonraki güncellemeleri haftalık yazacağım.
İkinci hafta:
(16-22.10.2021) Sigarasız geçen 7 günden sonra 8. gün bir tek sigara içmiştim. Sonrasında başka sigara içmeden 2. haftayı da tamamladım arkadaşlar. Aynı şekilde devam ediyorum.

Not: Görsel temsilidir.

İkinci

https://www.r10.net/off-topic/188137...gel-sende.html

Bu linkten konumada bakmanızı rica ediyorum. Bir çok arkadaşımız bıraktı sizde bakmak isterseniz 1 SAAT içinde SİGARADAN kurtulma konuma beklerim.