İnşAllah en kısa zamanda düşer hatta batar. İnşAllah yerle bir olur komple piyasadan silinir.
İnanın ortak fikirdeyiz. Ben bunu para kazanıyorum diye söylemiyorum birileri kasayı doldururken sizde kendinizi düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Rezil rüsva olacağını insanlar bilse sizce insanlar 1$ alır mı? Bu nedenle dualarınızda ortak fikir ve kanıdayım.
Yalnız enflasyon o kadar sert çıkıyor ki dolardan elde edeceğiniz kar bile reel enflasyonun altında eziliyor. Konut, otomobil, gayrimenkul fiyatları alıp başını gidiyor.
Şuan için elde edilen kazanç ile bir şey yapmaya kalkarsanız evet söylediklerinizle doğrusunuz. Velakin elde edilen kazanç ile TR piyasasına hareket ederseniz eski konumuzdan daha iyi olacağınız tartışmasız acı gerçektir.
rahat 1 ayda 1 ev parası. dolar gördüğü yeri asla unutmuyor düşmesi imkansız zaten. Ama asıl rant sağlayanlar yüksek miktarda parası olanlar kasayı dolduranlar dolduruyor. Olanda garibana oluyor her zaman.
Yukarıda da belirttiğim gibi benim gibi yüksek dolar alan kişilerin fikri başkası kasayı doldururken biz niye girmeyelim yönünde oluyor. Bu sebeple bu kadar kısa sürede bu kazançlar maddi yönden iyi görünsede ülke, ekonomi ve diğer sairler için içler acısı bir durum.
Demem o ki, umarım bir an önce düzelme yoluna girer.
Sevgiler