Eklentinin ilahi gücümü var ? Eklentiyi en yalın haliyle anlatırsak bir kod dizininin paket haline getirilmesi. Ne demek eklentisiz yapılmaz. Bu konu boyunca bahsedilen kişi eğer sizseniz (ben sizi tanımıyorum forumda ilk defa rastladım) ciddi ciddi saçmalıyorsunuz. Yanlışın neresinden dönerseniz sizin için bir kazançtır. Bu tezi kimse savunmasın, firma üyeliği demez ağır konuşurum.
(öncelikle bu konuda bahsedilen kişi ben değilim)
Sevgili Birtema. Eleştirin için teşekkür ederim. Nitekim ben bir, birtema müşterisiyim
Ve kafamdaki şu soru işaretini giderdin:
"Bu birtema temaları neden diğer eklentilerle bu kadar uyumsuz?"
Daha önce kullandığım ama kullanmayı bıraktığım temalarınızın ortak özelliği buydu.
Compatible değildi. (şuan öylemi bilmiyorum çünkü kullanmayı bıraktım temalarınızı)
Çünkü sizin eklentilere bakışınız belli.
Destek bildirimleriniizn çoğu 'şu eklenti çalışmıyor, wp rocket siteyi bozuyor' falan türünde olduğuna eminim.
O yüzden eklentilere karşı tutumunuzu iyi anlıyorum.
Bir tema geliştiricisinin her zaman stabil çalışan bir tema üretebilmesi dışında,
başka çok büyük sorunları olmaz diye düşünüyorum zaten.
Wordpress kullanıyorsanız evet. EKLENTİLERİN BÜYÜK GÜCÜ VAR.
Eklenti tabanlı geliştirilen bir sistemde, bir tema üreticisi olarak bunu söylemeniz komik oldu doğrusu.
Eklentinin önemi olmasaydı ve biz çözümlerimizi paketler halinde kullandığımız wp siteler değil,
başka özel yazılımlar kullanıyor olurduk.
Ama wordpress içinde her ihtiyacımıza uygun eklentiler bize kolaylık sağlıyor. Bu yüzden kullanıyoruz.
Sadece eklenti seçimimizde dikkatli olmalıyız.
Aynı zamanda
tema seçimizde de...