Eklentinin ilahi gücümü var ? Eklentiyi en yalın haliyle anlatırsak bir kod dizininin paket haline getirilmesi. Ne demek eklentisiz yapılmaz. Bu konu boyunca bahsedilen kişi eğer sizseniz (ben sizi tanımıyorum forumda ilk defa rastladım) ciddi ciddi saçmalıyorsunuz. Yanlışın neresinden dönerseniz sizin için bir kazançtır. Bu tezi kimse savunmasın, firma üyeliği demez ağır konuşurum.
Boş verin cevap vermeye değmez. İmzamdaki siteye eklenti olmadığı ve hazır temp olduğu halde yavaş diyebilecek nitelikte birisi. İnsanlar kendini geliştirmeden sadece hayata satış odaklı bakınca böyle oluyor.
WordPress yapısı hakkında bilgi sahibi olsa ve php bilseydi eskiden functions kodları paylaşmazdı
Komik tarafı nitropack gibi reklam odaklı cdn eklentisine en iyi eklenti diyor :/
Eklentinin pagespeed puanı arttırmaktan başka işlevi yok. Yeni bir sunucu al onun üzerinde gösteri yap sana maaliyeti daha az olur ama dur bu api ile çalışan bir eklenti olduğu için en iyi mucizevi eklentidir. O paraları ödeyen kişi kendi uzman ekibini kurar buradan saçma olduğunu anlamaması tuhaf.