PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Panelin ismini yazın da başkası da bulaşmasın hocam
Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dijital ürünlerde iade alınmaması konusu doğrudur kanunen bildiğin kadarıyla fakat taahhüt edilen hizmet sağlanmıyor ise iade alabilmeniz gerekiyor. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren biri olarak keyfi iade bende vermem şahsen vazgeçtim istemiyorum vs gibi fakat o an hizmeti sağlayamıyorumdur iade mecburidir bence etik olarak.
hocam şöyle ki misal youtube canlı yayın izleme satın almışım 1k. canlı yayın başlamış bitmiş ne gelen var ne giden. bakıyorum tamamlandı oluyor. sonra yazıyorum izlenme falan gelmedi diye. diyorlar ki canlı video çektiniz mi ? neden video çekeyim diyorum izleyici falan gelmedi ben her siparişte kanıt sunmak zorunda mıyım diyorum. cevap ise hemen geliyor. "servis açıklamasını okudunuz mu?" bakıyorum sonra servis açıklamasının bilmem kaç madde aşağısına yazmışlar video alın diye. Sonra neyse diyorum hadi yine sözde kanuni olarak hakkımı gasp ettiniz. sesimi çıkarmıyorum giden 25 tl olsun diyorum. Ama her 5 siparişimde fix 2-3 tane bu tarz olaylarla karşılaşıyorum. Yani ben bir panelde her siparişimde ya ekran görüntüsü ya video almak zorunda mıyım? böyle saçmalık mı olur.