* Şikayetçi olduğum üye: @CloudVist;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmetini veremediği sunucu için günü gelmeden ödediğim faturayı iade etmedi.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/cloudvist
* Açıklama ve kanıtlarım:

07/10/2021 son ödeme tarihli faturamı (sipariş değil, yenileme faturasıdır) CloudVist'e güvenerek 26/09/2021 tarihinde yaptım. Daha sonra sunucuda bulunan 5 adet ek ip adresinin 3 adeti çalışmayı durdurdu, ESXi sorunundan dolayı da sunucu ile bağlantı kuramıyordum. Bunun sorunun sebebimi ve kaynağını bilmediğim için CloudVist'e tam olarak 01/10/2021tarihi ile bildirdim. (Aşağıda bulunan ilk 3 cevap başka bir soruna aittir, lütfen dikkate alamayın. Sorunumuz düzeldi teşekkür ederim dahil. O sorunu çözmek için de galiba 8 gün beklemiştik.)

O gün ile birlikte aradan 3 gün geçti ve Cloudvist ekibinden herhangi bir yanıt alamayınca, 03/10/2021 tarihinde tekrar yazmak durumunda kaldım. Bu süre zarfında hem ip sorunumuz hemde ESXi giriş problemimizi çözmek adına hiç bir girişimde bulunmadılar.

Bu tarihten sonra beklemeye devam ettim ancak hiç bir şekilde sorunum ile ilgilenmediler. Ne ip sorunu çözüldü, ne ESXi. Bu süre zarfında yine herhangi bir olumlu/olumsuz dönüş yapmadılar. Bende çözüm için tam 10 gün bekleyip hiç bir gelişme olmayınca firmaya 12/10/2021 tarihinde net bir çıkış yaptım:

Firma'nın bu konuda büyük bir sorunu var. ESXI için 10 gün boyunca talep bile açılmamış. (03/10/2021'de tekrarladığım sorun) Ve ayrıca IP adresleri içinde hiç bir işlem yada bilgi vermedi. Savunmaları ise ben tekrar tekrar yazmadıkça taraflarınca sorun çözüldü olarak varsayılıyormuş:

Talebim fiziksel sunucunun iadesi değildir. Sunucu ile bağlantım 01/10/2021 tarihi ile kesilmiştir. Talebim gününden önce ödediğim ve son ödeme tarihi 07/10/2021 olan 388,08TL'lik sunucu uzatma ücretinin tarafıma iade edilmesidir.