Gayet basit ve şık bir konu. Nitekim yazılar bana kalırsa biraz küçük kalmış.
Ziyaretçileriniz metinleri okumak için dikkat vermesi yerine, bizzat gözüne sokmanız gerekiyor.
Iskalayıp okumadıkları her bir kelime satış çabanıza ket vuracaktır.
Bir de özellikle satış ve pazarlamada harekete geçirici bir unsur vardır.
O da aciliyet ve kıtlık bilinci.
Yani stok sınırsızken insanların acele etmesi gerekmez. Daha sonra alırım diyebilir. Ve sonra almayı unutabilir.
Ama tükenmek üzere olan şey insanlarda bir an önce harekete geçme zorunluluğu oluşturur.
Aciliyet ve kıtlık çağrılarını şu şekilde kullanabilirsiniz.
35 TL olan bu hesaplar x tarihine kadar 15 TL olarak sunulacaktır.
*Güncelleme: Stokta son 7 tane hesap kalmıştır.
Hemen iletişime geçebilir ve size özel edu mail sahibi olabilirsiniz.
Hem aciliyet, hem kıtlık, hem teraziyi yükselterek değeri haklı çıkartma,
hem de call to action eylem çağrısını bir arada bulunduran 3 satırlık bu kısım satışlarınızı önemli ölçüde arttıracaktır (:
Kız arkadaşım trendyoldan falan birşey aldığında sürekli,
sepette son 2 ürün kalmış! hem de indirimli kaçırmamam lazım...
diyerek satın alıyor. kaç defa bunun bir taktik olduğuna ikna edemedim.
geçen 360 tl bir ürün aldı. son ürünmüş. indirimdeymiş sözde.
aradan 1 hafta geçti aynı ürün 160 liraya düştü
bunlar önemli şeyler (:
Merhabalar üstadım.
Account lisans satış konularını bir süredir takipteyim. Bu sektörde herkesin birebir aynı yolla satış yapmaya çalıştığını gördüm.
Üzerine düşündüm. Ben olsaydım nasıl yapardım diye.
Sonra şunu fark ettim. Konularınızda sunduğunuz hesaplar ihtiyacı olan, ve bu ihtiyacının farkında olan kişilere hitap ediyor.
Yani ben bir duoliongo hesabına sahip olmak istediğimde sizlere ulaşıyorum. Fiyatlar herkeste aynı. 10 TL.
Şunu demek istiyorum. Sunduğunuz ürünleri zaten tanıyan bilenler var. Ne işe yaradığını biliyor, ihtiyaç durumunda alıyor.
Peki ya diğer kişiler? Yani kişi kanva'nın ne olduğunu, ne işe yaradığını, bununla neler yapıldığını bilmezse neden canvaya ihtiyacı olsun ki?
O zaman bu kişilerde de ihtiyaç yaratmak veya ihtiyaç farkındalığı oluşturmak gerekir.
Bu şekilde rakiplerinizin ıskaladığı bir segmenti hedefleyebilirsiniz.
Mesela kanva ile neler yapılabilir.
Kendi konu tasarımınızı yapabilirsiniz.
Youtube thumbnail, instagram post,
siteniz için kapak görseller, hatta logo vs.
Tüm ürünleriniz için bu şekilde kısa kısa kullanım alanlarını belirtebilirsiniz.
Böylece ürün özelliklerini, markanın tanınırlığını değil bizzat faydalarını satarsınız.
Birisi konunuza denk geldiğinde canvayı hiç bilmiyor olsa bile
sunduğunuz faydalar arasından ihtiyaçlarını fark ettiğinde daha iyi bir satın alma eğilimi gösterir.
Bu kısımda rekabet de yok. Herkesin aynı hedef kitleye satmaya çalıştığı kana bulanmış okyanusta,
siz kimsenin hedeflemediği mavi okyanusu değerlendiriyor olursunuz. (:
https://www.r10.net/google-ads-kupon...e-10-00tl.html
Merhaba hocam, her ne kadar basit bir işlemler doğrultusunda satılsa da her işin bir püf noktası vardır, ben çok eskilerden değilim şahsen ticaret yaparken bazı şeyleri illa yanlış yapabiliyor olabilirim. Önerilinizi okumaktan keyif alırım.
Yedek konuda bırakayım ahaha
Konu
Merhabalar. Merhabalar. İki kere merhabalar

Hemen değerlendirelim.
Bu 115 harca 300 kazan çok sık görüyorum. Artık o kadar sık gördüm ki, ihtiyacım var mı emin olmasam bile alma eğilimindeyim.
Ama neden? Biri bana buna neden ihtiyacım var anlatmalı. Ben bu konuda bilinçsiz bir tüketiciyim (diğer pek çok potansiyel müşteriniz gibi)
Herkes 115 harca 300 kazan derken bunun önemini kavramak istiyorum. Konuları açıyor, okuyorum. Ama satın almadan dönüyorum.
Niye kimse beni harekete geçiremiyor? Çünkü ihtiyacımın farkında değilim. Çünkü ortada vurucu bir fayda yok.
Bu ürünün hikayesini bilirsem belki ikna olabilirim.
Örneğin şöyle bir hikayesi varsa ve ben bunu bilirsem artık bazı şeyler kafamda canlanır.
Google ADS dünyadaki en gelişmiş reklam sistemi. Bunu zaten biliyorsunuz.
Peki nasıl bu kadar güçlü? Yığınla reklam yayınladığı için diyebilirsiniz...
Birileri reklam vermeli. Ne kadar çok kişi olursa, o kadar iyi.
Bu sebeple Google sık sık para kasasını açıyor. Promosyon kuponları dağıtıyor.
Amaçladığı şey size para kazandırmak. Bunun tadını aldığınızda daha çok reklam vereceğinizi biliyor.
İşte 115 harca 300 kazan kuponları bu yüzden varlar.
Ve biz bu kuponları size sunarak reklamlarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.
Yani tanımlamak önemli üstadım. Tanımsız bir satış, sadece onu bilen ve haberi olanları hedefler.
Konuyu hiç bilmeyenleri müşteriniz yapmak yerine, elinizin tersiyle itmeyin derim (:
Merhabalar. Öncelikle şık bir konu tasarımı yapmışsınız tebrik ederim.
Paketler kısmında maddelendirme ile daha vurucu bir tasarım yapılabilir.
Mesela bir örnek olarak;
Bunların dışında gayet göze hitap eden bir portfolyo var. Tebrik eder bol kazançlar dilerim
Merhabalar. Konu tasarımınız göz alıcı çok beğendim.
Türkiyenin en iyi, en kaliteli, en uygun bu tümceler artık tozlandı.
İlgi çekici birşeylerin olması gerektiğini düşünüyorum. Farklılık gerekli.
Mesela şuan gelişi güzel bir farklılık sunmak isterim.
"
Soğuk ve robotik metinlerden oluşan makaleler... Buna daha ne kadar katlanacaksınız?
Bu makaleleri insanlar okuyacak. Onlara değer verdiğinizi göstermeniz gerekiyor. Nasıl mı?
Makaleleriniz önce beyaz bir kağıda elle yazılıyor. Elle yazım tekniğimiz, kelimelere karakter ve ruh katıyor.
Daha sonra yazılan bu ilk taslak bilgisayara aktarılmadan önce 1 saat ilham dolabımızda bekliyor.
Bu süre boyunca zihnimiz makaleden uzaklaşıyor. Sonra makaleyi tekrar gözden geçiriyoruz.
Ve bilgisayara aktarıp revizelerimizi yapıyoruz. Artık birilerinin baştan sonra okumasına değecek makalelere sahipsiniz!"
Makale hizmeti veriyor olsaydım, bu hikayeyi kesinlikle kullanırdım (: Benzersiz...
Merhabalar, imzamdaki konuyu inceleyebilirsiniz sevinirim.
Merhabalar hocam (:
Grafik tasarımda müşteriyi yakalayan elbette görsellerdir.
Konu tasarımınız oldukça göz alıcı. Güzel bir portfolyonuz da var.
Yine de etkileyici metinlerle ikna edici bir üslup kullanabilirsiniz.
Broşür tarzında ticari konulardan ziyade müşterinizle yüz yüze konuşuyormuş gibi olmasını tercih ederim.
Bireysel olarak hizmet sunduğunuz için kişisel bir üslup kullanabilirsiniz.
"Keskin gözlerim tüm detayları yakalar."
"Hayal gücümü kullanmadığım tek bir piksel bile yok!"
"Zihninizi okur ve çalışmalarıma yansıtırım."
Portfolyonuzun başlıkları şu şekilde olabilir.
"Tahmin Edeyim. Aradığınız Sosyal Medya Tasarımları Bunlar."
"İnanıyorum. Siz de Böyle Logo Tasarımları İstiyorsunuz."
"Görmezden Gelemeyeceğiniz Gönderi Tasarımları"
"Projenize Güç Katan Konu Tasarımları"
Bunlar sadece x tasarımı demenin çok ötesindedir.
Bu şekilde kelimelere ruh ve anlam katmış olursunuz.
Sıfatsız ve tanımsız tümcelerin etkisi azdır.
Vurgulayıcı ön ekler ve tamamlayıcılar kullanabilirsiniz.
Hepsi bu. Teşekkürler