mkozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle buraya hiç dokunmadan, MUHASEBE kullanıcısı kim ise oradan LOGO'ya girmeye çalışın. Giriyorsa, sorununuz çözüldü.

Girmiyorsa, buradan sadece 1 terminal için tanımı silip, aynı terminalde yeniden CLIENT çalıştırmalısınız. Oluyorsa, diğerlerini de aynı şekilde düzeltirsiniz.
Eğer olmazsa, o zaman dediğim gibi mesela MUHASEBE kullanıcısının bilgisayarında REGEDIT çalıştırıp, LKS anahtarını tamamen uçurmanız gerekecek ki lisans bilgileri silinsin. Daha sonra giriş yaparken kendisi oluşturacak.
Önemli NOT: SERVER üzerinde yapılacak herhangi bir işlem kalmadı. Devam eden işlemleri kullanıcıların bilgisayarlarında takip edeceksiniz.
Muhasebe1 adlı pc ana pc idi ne yazık ki onda HDD problemi yaşadık ve diğer pclerde kurulu değil. Şuan tek bir pc de bu şekilde kurulu ve onda da lisans yenileme yapmama rağmen ilk mesajımdaki hatayı veriyor. Ben GOPLUS'ı yeniden kurmadım veri merkezinden kurtarılan dosya üzerinden tekrar açmaya çalışıyorum. GOPLUS programını tekrar kurarken işortağı kodu ve şifresi istiyor yaklaşık olarak 7-8 yıl önce alındığı için bu tarz bir bilgiyede ulaşamıyorum ne yazık ki