Bunlar daha önce yaşanan kötü tecrübelerden kaynaklanıyor.
İnsanlar işlerinin devam edip etmediğini, zamanında yetişip yetişmeyeceğini kontrol ediyorlar.
Çünkü bu forumda ufak ya da büyük her türlü işte teslim süresi sıkça aşılıyor.
Alıcılar da işi beklediklerini belli etmek için satıcı sıkıştırmanın işe yarar bir taktik olduğunu düşünüyorlar.
Eğer sizin için bunlar zaman kaybı ise, bu tarz sıkıştırma potansiyeli olan müşterilere 2 günde bir mesaj atarak işin durumu hakkında tek cümlelik mesajlar atın.
Böylece müşteri işin devam ettiğini anlayacak ve sıkıştırma ihtiyacı duymayacaktır.
hocam zaman kaybından kastım bana değil kendisine olan kaybıydı, yoksa çalışma devam ediyor yazmak 30 saniyelik iş.
ben bunun kötü tecrübe ile alakalı oldugunu sanmıyorum hocam, ufak rakamlarda bile, onlarca referansım ve teslimim olan işte, aynı muameleyi görüyorum. hatta daha önce işini yapıp teslim ettiğim müşteriden de aynı yoklamayı görüyorum =) pek çok kişide alışkanlık haline gelmiş. Basit işler için teslim süresini sabırla beklemek bu kadar zor olmamalı bence. Ha dediğim gibi arada bir defa unutulmasın, atlanmasın vs. diye sorarsın ya da iş gerçekten acildir sıkıştırırsın. ama her işte 2 günde bi noldu bizim iş diye yoklama çekmek bana mantıklı gelmiyor açıkcası