Ghost94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlamadım. Şuanda tarifeniz değiştirildi ve faturanız yükseltildi mi? Benim gördüğüm görsellerde uygun olmadığı için yükseltilmediği anlaşılıyor. Eğer hat değeriniz yükseltildi ve ona göre faturanızda yükseldi ise çözüm basit; bir dilekçe yaz ve türk.net genel müdürlüğüne durumu beyan et. Hattın tekrar alabileceğin hıza göre paket değiştirilecektir. Zorluk çıkarırlarsa aldığın paketin %70'ini bile alamadığın ile alakalı bir başvuru yap ama başvuruna hız testi yaptığın bir videoyu ekle (resim değil video) ve talebini yaz. Örneğin hattımın bedelsiz iptal edilmesini. Yada ödediğim faturaların paket bazında fazla tutarlarının iade edilmesini vs. gibi. Süreç biraz uzun sürecektir ancak sonuç senin lehine çıkar.
Hocam bana hattı taşımadan şu hızı alirsiniz dediler simdi hattimi tasiyinca bahane söylüyorlar ilgilenmiyorlar beni en üst paketten üye ederken altyapı ya da sorun olduguna bakmadan mi uye yapiyorusunuz sıkıntı bu yani beni vdsl porta gecirmelerini vaat ettikleri hizmeti bana sunmalarını istiyorum sadece bu yüzden elimden gelen her yerde bu sıkıntımı dile getiriyorum