Site adresi: tatyoresel.com
Fiyat: XX.XXX TL
Sitenin aylık getirisi: Yaklaşık Son 2 Aydır Satış yoktur satışlarımı bizzat kendim durdurdum şehir dışında olduğum için ( Ondan Önceleri CİRO DEĞİL ! Net Gelir 2k-5k aralığındaydı sürekli oynama yapıyor)
Sitenin açılış tarihi: 2 Yıl 1 Ay Önce!
Kategori, sitenin içeriği nedir: Organik E-Ticaret
Günlük hit sayısı: +20
Domainin yaşı ve Pagerank değeriA 12 PA 31
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: TÜM İÇERİK SATILIK
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

R10'da satışını yapmaya başladığım tatyoresel.com web sitesi bana çok gelir elde etmemi sağladı ilk başta kargolarımı ucuzkargo.net adresinden gönderiyordum ora tamamen kapanınca shopierden göndermeye başladım ve bu satışta shopier hesabımda dahildir müşteri datalarımın bulunduğu yer orasıdır
Web sitem 2 yıldır aktifitir
Satışlarımın %70'i r10 konumdan gelmektedir
r10 konum : https://www.r10.net/alisveris-bolumu...dece-89tl.html
Konumda +800 yorum ve 55k görüntülenme mevcuttur alan kişiye konumu da devredeceğim

Yaklaşık 9-10 ay önce çok güzel seo çalışması yapmıştım günlük 1 adet sipariş geliyordu ve devamını bir türlü getiremedim sürekli şehir değiştirmem ve farklı sektörlere giriş yapma sebebiyle tatyoresel.com web siteme son sıralar gerekli ilgiliyi gösterememekteyim.

Şu an gelirli bir e ticaret sitesi almayacaksını aldıktan sonra güzel bir seo çalışmanız lazım ve r10'da satışlarınızı aktif etmeniz lazım. alan kişi müşteri datalarını (+300 kişi) ve tatyoresel.com markasını satın olacak diyebiliriz

Kuruyemiş ürünlerini satın aldığım tedarikcinin iletişim bilgilerini ve nasıl alacağı konusunda her türlü yardımcı olacağım. ciddi alıcılara olayların nasıl işlediğini anlatabilirim.

Lütfen sadece almayı düşünenler rahatsız etsin şu an herhangi bir geliri olmadan almayı düşünürek iletişime geçebilirsiniz.