Urall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.Uyguladım fakat değişen bişey olmadı.Bu durum çok canımı sıkıyor.
Focusrite sitesinden gerekli driverların kurulumunu yaptınız mı? Aşağıya link bıraktım fakat attığım link 1. nesil için eğer cihazınız 2. veya 3. nesilse yukarıdan uygun olan seçeneği seçip onu kurun.
Downloads | Customer Portal (focusrite.com)

Normal şartlar altında driver kurulumu sağladıktan sonra DAW içerisinde latency ayarları yapıldıktan sonra ses kartının en düşük gecikme ile kayıt alması gerekiyor. Zaten 1sn astronomik bir rakam gecikme ayarlarında görebileceğiniz üzere gecikme süreleri milisaniyeler ile ifade edilir.

Ek olarak şimdi söyleyeceğim pek mantıklı ve sağlıklı bir yaklaşım değildir ama acil bir işlem varsa kayıt kanallarının hepsini seçerek biraz sola kaydırıp altyapının üzerine oturtmayı deneyebilirsiniz. Acil bir işlemse bu geçici bir çözüm olur ritim kaçırmadan kayıt alabildiyseniz.

Tüm bunları denedikten sonra hala sorununuz devam ediyorsa tavsiyem imkanınızda varsa başka bir ses kartını kendi bilgisayarınızda, kendi ses kartınızı başka bir bilgisayarda deneyin. En azından sorun nerede onu tespit etmenize yardımcı olur bu denemeler.