mct0300 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar dün çok ateşli ve her yeri ağrıyordu test yaptırdık pozitif çıktı. ( İlgilendiğim için bende çıkma ihtimali de çok yüksek. )
Daha önce bu hastalığı atlatan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum evde nane limon tarzı neler yapabiliriz.
Bir kutu da ilaç verdiler sabah akşam 8 tane içilecek sonrasında 3 tane.

NOT: 3 gün önce Kuzenimin 37 yaşında patronu bu hastalıktan vefat etti.
Kuzenimin annesiyle annem görüşmüştü onun annesinde bir şey yok fakat benim annemde çıktı ek olarak düğüne katılmışlarda oradan da kapmış olabilir.
Hocam çok geçmiş olsun annem korona olsa çok kötü hissederdim umarım bir an önce düzelir.
Ben 4-5 gün önce negatif çıkıp bu illeti atlattım.
Bana Favioli mi ne bir ilaç verdiler ilk 24 saatte 12 saatte 8 adet alacak şekilde.
Bunu kötü niyetle söylemiyorum ilaç bana yan etki yaptı ve daha berbat oldu başımı ve sırtımı daha çok ağrıttı.
Bende ve arkadaşlarımda şu şekilde ilerledi
Önce öksürük oldu ( Majezik Boğaz Spreyi iyi geliyor bunu kullandım geçti ama hala arada öksürür negatif olsa bile)
Sonra baş ağrısı oldu ilaç kullanmadım bunun için ama Parol vs kullanabilir kullanan akradaşlarım oldu
Sonra sırt ve bel ağrısı ve yorgunluk da eklendi.
Sonra en son tat ve koku gider oda 3-10 güne geri gelir bende öyle oldu.
Bende kronik hastalık vardı o yüzden uzun sürdü tabi.

Ben bile geçirdi isem anneniz kesin rahat atlatır hocam dert etmeyin moral yüksek olsun
Sürekli sıcak limonlu çay - nane limon içsin.
Yemek yiyemeyecek biraz zorlanacak yesede özür dileyerek söylüyorum lalvaboya gidecek genelde
O yüzden genelde sıvı şeylerle besleyin zaten boğaz ağrısı oluyor katı şeyler zor yeniyor ilaç içerken bile insan zorlanıyor boğazdan geçmiyor.
Aşırı baharatlı yemesi bende kokunun erken gelmesine neden oldu buna kesin eminim hocam
Onun dışında 30 dakika güneşe çıksın balkona vs birde en önemlisi sürekli su içsin hocam.

''Cennet annelerin ayakları altındadır'' umarım bir an önce atlatır güzel haberlerinizi bekliyorum hocam.
İyi Forumlar