13 ay kalmış. Doğru bilgileri hem telefondan hem mudurlukten verdim zaten sorun mesafeli sozlesme geregi cayma bedeli hakkinda bilgilendirilmemem.
Eger iki firmadan biri "cayma tutariniz su kadar kabul ediyor musunuz? Tarzi soru sorup benden onay alsaydi tamam ama sadece telefon yoluyla bi anda islemlerin yapilmasi ve cayma tutarimin bana soylenmemesi sorun. İlgili kanunu da paylastim. Satici oncesinde, devam ederken ve sonlanirken bilgi vermek zorundadir diye acik bir bicimda cayma tutarinin bilgi verilmesi gerektigini belirtiyor. Mudurlukte ki cozum masasindaki kisi de beni bu yuzden hakli buldu. Tuketici hakem heyeti ile kazanir miyim diye merak ediyorum bu sebepten oturu. Yoksa tahaattut nasil hesaplanir biliyorum.
Aynı sorunu 3 4 yıl önce vodafone da kardeşimle yaşadık, sözleşme yenilerken 12 ay demelerine rağmen 24 ay yapmışlar farklı operatöre geçtik yaklaşık 600 700tl kadar bir fatura çıkardılar ödemedik icraya verdiler
Fatura çıktıktan sonra thh başvurduk süreç uzun sürse de lehimize karar çıktı avukat ile görüştük kararı ilettik umurunda olmadı bana bu evrakı vodafone gönderecek dedi, vodafone ulaşmaya çalıştık ulaşamadık. THH ile iletişime geçtik ne avukat kabul ediyor nede vodafone iletebiliyoruz dedik birşey yapamadıklar
Son çare genel merkezlerine gittik kararı verdik 1 2 hafta gibi sürede icra davası düşürüldü
Size tavsiyem icraya verilirseniz 14 gün içerisinde icra dairesine gidip itiraz edin yoksa sizde bizim gibim icrayı kapatmak için çok uğraşırsınız
Not: Geçiş yapmadan önce vodafone ile görüştük 12 ay dan uzun süreli abonelik yapamayacaklarını ilettik, hatta onu geçtim sözleşme süresini uzatmak için arayan kişinin de 12 aylık yaptığını iletmemize rağmen onunda pek umurunda olmadı. Kapatmadan önce fatura çıkarsa mahkemeye vereceğimizi ilettik yine pek oralı olmadı.