kaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taahhüt süren kaç yıldı ve kaç ay kalmıştı müşteri temsilcisiyim doğru bilgileri aktarırsan kurtulabilirsin
13 ay kalmış. Doğru bilgileri hem telefondan hem mudurlukten verdim zaten sorun mesafeli sozlesme geregi cayma bedeli hakkinda bilgilendirilmemem.

AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A firması diye bahsettiğiniz türk telekom ise geçmiş olsun, 150 liraya sattıkları 100mbit interneti taahhütsüz fiyatı 450 500tl yazıyorlar abone sahibi tarafından iptal yada farklı bir operatöre geçmeniz halinde kullandığınız ay x indirim tutarını faturalandırıyorlar, tüketici hakem heyeti 12 aydan uzun süreli abonelik olamaz dese de sizden aldığınız indirimlerin ücretini geri alıyorlar geçmiş olsun

Edit: https://bireysel.turktelekom.com.tr/...kampanyasi.pdf paketlerin taahhütsüz fiyatlarına buradan bakabilirsin
Eger iki firmadan biri "cayma tutariniz su kadar kabul ediyor musunuz? Tarzi soru sorup benden onay alsaydi tamam ama sadece telefon yoluyla bi anda islemlerin yapilmasi ve cayma tutarimin bana soylenmemesi sorun. İlgili kanunu da paylastim. Satici oncesinde, devam ederken ve sonlanirken bilgi vermek zorundadir diye acik bir bicimda cayma tutarinin bilgi verilmesi gerektigini belirtiyor. Mudurlukte ki cozum masasindaki kisi de beni bu yuzden hakli buldu. Tuketici hakem heyeti ile kazanir miyim diye merak ediyorum bu sebepten oturu. Yoksa tahaattut nasil hesaplanir biliyorum.