Arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum son 1 2 günde çok konu açtım,fakat konu önemli.
Şimdi aylar önce itemsatış sitesinden hatta neredeyse 1 sene olmuş,2020 Eylül ayında bir müşterim Fifa 21 satın aldı,ben de teslim ettim aylarca kullanmış,geçen gün hesabın şifresinin değiştiğini belirtti.Ben de yeni hesap teslim edeceğimi söyledim,aylarca ürünü kullandı ve üstüne üstlük iade istediğini söyledi,ben de aylarca kullandığı bir ürüne iade yapamayacağımı,zaten ilanın açıklamasında da iade yoktur ibaresi olduğunu belirttim. İlan Açıklaması : hizliresim.com/ctlrebx
Ben de tamamen insiyatif kullanarak madem fifa istemiyorsun başka oyun vereyim dedim,yok illa iade istiyorum tamam sen fifayı da iletme ben siteyle halledicem dedi,ben de fifa aldıysa fifayı iletmek benim sorumluluğum olduğundan yeni fifa hesabını ilettim mecburen : hizliresim.com/1blpvbi
Arkadaşın yazdığı mesaj : hizliresim.com/gikrrd2
Sitenin arkadaşa yazdığı mesaj : hizliresim.com/tbf8d2k
Bu arada arkadaşa bu şekilde bir mesaj atmalarına rağmen bana o anda iade yapın diye bir uyarıda bulunmadılar,zaten de yapmam adam 1 sene kullanmış ürünü,üstüne üstlük açıklamada iade yok diye belirtmişim,neden iade yapayım?
VE SİTENİN BANA ATTIĞI MESAJ : hizliresim.com/bga6kgx
Olay gayet açık ve anlaşılır,site benimle konuşmadan,alıcıyla aramdaki mesajları okumadan,ilanımın açıklamasını okumadan sadece alıcıyla iletişime geçip bana iade et demiş,ben neden iade edeyim Allah aşkına?
ŞİMDİ ASIL KONUYA GELELİM
Sitenin bana gönderdiği mesaj : hizliresim.com/kovosi4
Bu konuda bir sorun yaşar mıyım,yapmam gereken her şeyi yaptım diye düşünüyorum,lütfen yardımcı olursanız sevinirim.