YavBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugun ki benzer bi olayı anlatıyorum yüksek rakamda çekimler için paranın yatacagi günün bi öncesinde müşteriyi arayarak teyit ediyorlar müşteri henüz işi almadım teslim almadım iş iptal olabilir gibi şeyler söylemesi durumunda diğer hafta ödeme günü önxesine kadar tekrar beklemeye alıyorlar
bu tarz birşey olabilir belki .
Benimki öyle değil dost. Bizim işte müşteriden onay filan alınmıyor.
Hizmet verilmiş , ödeme alınmış ve fatura kesilmiş.En son ödeme yapan müşteriden sonra aradan 30 gün geçti.
Ben çarşamba( 18 ağustos ) günü ödeme alacaktım ( öncesinde de ödemele zaten 7 gün bloke süresi vardı ) o gün alamadım ve o günden bu güne 21-22 gün geçti.

Totalde en son ödeme yapan kişi den sonra 30 gün geçti.Ortada bir hizmet eksikliği filan yok.
Sadece sanal posumu kapatıldı onuda biz istedik böyle yapacaklarını nerden bilelim.
İçerdeki bakiyeyide gelebilecek itirazlar nedeni ile tutuyoruz dediler.

Ulaştık dedik bu zamana kadar kaç itiraz geldi ( o 21 günlük süre içinde ) hiç gelmedi.E tamam o zaman içerde 3000 tl bırakalım kalanı verin dedik yok dediler.
Sonra bir itiraz geldi onunda faturasını ve hizmet verildiğini kanıtladık.
Adamlar parayı yatırmıyor demiyorum.Tarih vermiyorlar.İllaki yatıracaklar mecburlar.Ama bana bir tarih vermek zorundalar.