Merhabalar sanal pos firmasının biri ile çalıştık.Güzel kazançlar elde ettik.Sonra normal bloke süresinde anlaşamadık ve fes ettik.O hafta elde edilen kazançlar sonraki pazartesi yatacaktı.Lakin anlaşmamız fes olduğu için gelebilecek harcama itirazlarından sebep para içerde bloke edildi.
Bu kısmı anlıyorum ve hak veriyorum. Para içerde durabilir.
Lakin yaşamış olduğum sıkıntı şu;
Şimdi içerde yaklaşık 250-500 adet harcama itirazı gelebilecek tutar söz konusu.Lakin paranın bloke konduğu günden bu güne (20 gün geçti ) 1 itiraz geldi ki ondada müşteriye hizmet vermiş ve fatura kesmiş bulunuyorum.
Firmaya sürekli ulaşıyorum (20 gündür ) para içerde durabilri bu konuda sıkıntı yok ama bana ne zaman ödeme yapacaksınız dediğimde gün vermiyorlar.
Tarih istiyorum tarih veremeyiz diyorlar.
Bu ne kadar doğru ?
Bende kendimi oradan gelecek ödemeye göre ilgili tarihi filan bilsem ayarlarım.Çok para yok içerde ama içerdede durmasını istemiyorum 12-15 bin arası bir mebla var.
Firma paraya bloke koydu sanal posumu kapalı olduğu için ve gelebilecek harcama itirazları nedeni ile.Kendileri gün / tarih vermiyor ucu acık konuşuyorlar ve tek dedikleri :
"Satış ekibimizden alınan bilgiye göre tutar,chargebackler ve iade süreçleri için bekletilmektedir."
Sizin düşünceniz nedir ? ne kadar tutabilir ler ? bu konuda ne yapabilirim ? Bana tarih vermeleri gerekmiyor mu ?