Merhabalar,
Yaklaşık 3-4 hafta önce baba annem covid-19 oldu dedemle beraber.
Rahatsızlığı artınca ilçe deki hastanenin acilinden ambulans ile gitmesi gerekirken şahsi arac ile il in bölge hastanesine getirdik
Ilk 4-5 gün kendi ayağı ile giden hastayı durumu ilgisizlikten mi bilinmez fakat, sabah saatlerinde aile fertlerinin onayi olmadan yoğun bakıma alınıyor.
1 hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra, yine aynı şekilde onay alınmadan fise baglandi yaklaşık 1 hafta da böyle kaldiktan sonra 15.gunun gecesi vefat haberi veriliyor.
Amcamin söylemine göre en son su istemiş.
Kaynanam dada en son yoğun bakima aldiklarinda su istemişti ve verilmemisti.
Verilen ilaclardan mi bilmiyoruz fakat baba annemi kaybettik.
Sizlere tavsiyem hastalarinizi yoğun bakıma aldirmayin!!!!
Evinizde tedavi etmeye çalışın.
Bu yaşadığımız 2 vefat vakasi oldu.
Sorumlular hakkında suç duyurusu yapılabilir mi?
Önceikle geçmiş olsun. Bir kaç bilgi eksikliğiniz var. Bir doktor yoğun bakım gerektiren şartlar oluştuğunda kimdesen onay almadan yoğun bakıma alabilir. Tabi canınız yandığı için mantıklı düşünemiyor olabilirsiniz ama mantık çerçevesinde nefes alamayan bir kişinin ailesine ulaşılıp makinaya bağlayacağız izin için gelip imza atmanız lazım demek ne kadar mantıklı olur değil mi?
Diğer bir bilgi aşı covid olmayacağınız veya bulaştırmayacağınız anlamına gelmiyor. Sanırım bu bilgiyi heryerde bulabilirsiniz.
Başınız sağolsun kardeşim, bende şuanda covid-19 sebebi ile evde karantinadayım ve verilen ilacı içmedim.
Tamami ile C ve D vitamini sayesinde ayaktayım.
Samimi söylemek gerekirse bir kaç akrabam gerçekten kötü durumda ama aynı vaka ile ben şuan 13ncü gündeyim gerçekten iyi durumdayım...
Onlar 2 doz sinovac oldu ben biontec 1 doz...
Eşim ise 2 doz biontec olmasına rağmen yinede yakalandı.
Allah sabır versin kardeşim üzücü bir durum...
Saygılarımla.
Hocam aşı olmak covid 'e yakalanmayacağınız veya bulaştırmayacaksınız anlamına gelmiyor. Geçmiş olsunn.
Son olarak Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol u dinlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=wvzjkbdtTzw