OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum, kendi topraklarındaki kültüre cahil insanlarla yüreğini tüketme bence. Şimdilerde popüler olan İslam dinine ve Diyanet gibi kurumlarına küfretmek.
Yani adam durumdan o kadar bi' haber ki; güncelleme falan diyor.
Zaten bu muhabbetler müslümanlarla yapılacak muhabbetler, naçizane tavsiyem İslamdan bi' haber, popüler kültürün bilge cahilleri ile tartışıp kendini tüketme bile, bırak körler sağırlar birbirlerini ağırlasın.
Kendi alaycı ve gerçeklikten uzak, batı yalaması kültürlerine uygun bayağı eleştirilerini yapsınlar, bu şekilde farkında olmadan misyoner özgürlük savunucularının özgür misyonerleri oldukları için seni anlamayacaklar, kendi özgür düşünce dünyalarında başkalarının düşünme ve inanma özgürlüğüne yer yok.
Şimdi sen bu mesajında benim müslüman olmadığımı ima etmişsin lakin ben Elhamdülillah Müslümanım beni toplum önünde rencide ettin benden helallik alman gerek hadi bakalim.Madem haram idi neden yeni söyleniyor bu diyanetin ilk hatası değil aşı orucu bozmaz,toki faizi helal,evlilik düşüncesinde olanlar birbirin cinsel yerlerine fikir verecek kadar bakabilir diye gidiyor burada konu kurum islam dini değil.