Merhaba arkadaşlar.
1-2 hafta önce konu açmıştım, hangi arabayı almamı önerirsiniz diye. İkinci el Focus almaktan vazgeçerek 0 KM Yeni Ibiza almaya karar verdim. Akabinde aldım. Fakat aracı almamın üzerinden 12 saat geçmeden multimedya ekranında "Bileşen Koruma Etkin" uyarısını gün içerisinde 4-5 kez aldım. Ayrıca "Park destek sistemi şu anda hizmet dışı" yazısı da hemen altında yazıyordu. Bu şartlarda multimedya ekranını kullanamıyordum ve 1 günlük aracımdan soğudum diyebilirim.
Satın aldığım plazaya bugün aracı götürdüm (1 günlük araç 550 KM oldu), aracı servis kontrol etti ve ilk kez karşılaştıklarını; aldıkları arıza kodunun çözümünün bilgi bankalarında olmadığını ve arıza kodunu genel merkeze göndereceklerini belirterek serviste kalması gerektiğini söylediler. Aracımı bıraktım ve ikame bir araç verdiler.
Sizce ne yapmalıyım? 1 günlük arabada böyle bir arıza aldım, hukuki tarafta falan bir öneriniz var mı?
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Tüketicinin seçimlik hakları
MADDE 11- (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,
seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.
Kaynak: https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5