Merhaba , yaklaşık 10 ay önce vatan bilgisayardan masaüstü PC topladım. Aldığım ilk zamanlar Adobe programlarında çökme oluyordu, bilgisayar direk mavi ekran veriyordu, ekrandaki görüntü donup o şekilde kalıyordu ve pcyi kasadan kapatmam gerekiyordu. Sorunu bir türlü çözemedim Adobe programları orjinal ama çökmeler , kapanmalar devam etti ve hatta artmaya başladı.

Bilgisayar özelliklerinden kısaca bilgi veriyim.
Asus 2070 super 6 gb
Intel i7 10. Nesil
Corsair 16 GB ram
Diğer anakart ssd vs hepsi gayet iyi , hepsini ayrı ayrı yazmak istemedim ama isteyen olursa onlar hakkında bilgi verebilirim.

Bilgisayarı alırken sıvı soğutmaya gerek yok intel'in kendi fanı yeter almanıza gerek yok dediler. Ben bu yüzden sıvı soğutmayı daha sonra alırım diye erteledim.

Sizce bu bilgisayar sıvı soğutma olmadığı için mi kapanıyor yoksa içinden bir parçası bozuk olduğu için mi kapanıyor ?

Garantiye yollamadan önce sıvı soğutma mı almalıyım veya direk garantiye mi yollayım ?

Konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.