Bu cevap, moderatörlerimiz tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
İnternet haberciği için herhangi. Bir yasal prosedür ve işlem yoktur
Telifli korunan her içerik her ortamda telife tabiidir.
Maalesef çok kötü bir cümle ile giriş yaptım ama biraz ilk ağızdan bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Biz HİBYA Haber Ajansı olarak basın emekçilerini bir araya gelmesiyle kurulmuş yılların tecrübe ve birikimi ile yola başlamış bir haber ajansıyız.
Kuruluşumuzun 26. ayına kadar abonelikten ücret almadık.
Takdir ederseniz ki bu ajansında dönmesi gereken bir durum var. Dünya gerçeği diyelim. Ancak biz yine de burada elimizi taşın altına koyduk ve dedik ki; " Yeni kurulmuş siteler, alexa trafiği geride olan sisteler de " ise 50TL gibi başlangıç fiyatlarıyla abonelik yapıyoruz. Kredi kartına 12 taksit yapıyoruz.
Çok kazanandan çok.. Az kazanandan az alıyoruz. Haberi paketlere bölmedik. Ana haber paketi veriyoruz. HİBYA Haber Ajansı olarak biliyoruz ki yeni bir haber ajansıyız ve her gün haber sayımızın artırmasının yanında da
temsilcilikler vermeye başlıyoruz.
Yani ne istiyoruz.? Beraber üretelim beraber kazanalım.
Haber sayısı mı? Haber niteliği mi.? Bu çok daha önemli bir konu! Doğru bilinen yanlışlar.
Whatsapp haber hattımızdan bize ulaşın, (538 482 70 50) sorun, danışın, yardımcı olalım. Hepimizin derdi geçim derdi. Ayakları yere basmayan vaatlerle değil gerekirse beraber neler yapabileceğimizi konuşalım.
Biz bir holding değiliz. Fon desteğinde de değiliz abonelikler ve emek ile dönen bir Haber Ajansıyız. Haber ile ilgili sorularınız varsa eğer sorun yardımcı olalım. Bu konuda teknik destek de sağlayabiliriz. Kısacası; Aboneler ve basın emekçileriyle yola devam eden HİBYA Haber Ajansıyız.