Merhaba arkadaşlar
Bende sosyal fobi var pa*il ilacı kullanıyorum ama faydasını görmedim. Hiç arkadaşım yok, hep evdeydim dışarı çıkmada sadece yürüyorum, kalabalık ortamda ve yanında biri varken panik yapıyorum işimi yapamıyorum, birisiyle konuşurken sesim kısık çıkıyor, aşırı terliyorum, günde 100 defa ellerimi yıkıyorum, bütün insanlar bana bakıyormuş gibi hissediyorum bazenvb çok sıkıntım var. Bir ara düzeldi askere gittim geldim eskisi gibi oldum.

İşe girmekten korkuyorum hata yaparsam, insanlarla nasıl iletişim kuracam, Arçelik servisine beni çağırabilirler (daha önce Arçelik te 2 3 ay çalıştım 9 zaman iyidim işten ayrıldım askere gittim).

Hayattan bıktım artık kendimi boş biri gibi hissediyorum. Annem çalış diyor bana babam yok rahatsızlığımı anlatsam anlamıyor, çalışmak istiyorum ama durum bu zorlanıyorum. Üniversite hayalim gitti bundan dolayı kpss girecem atandıktan sonra sorun yaşarım diye kararsızım.

Düzeltmek için çabalıyorum olmuyor. Annem baskı yapıyor ben takıyorum bir süre sonra basım ağrıyor kafayı yemek üzereyim.

Hep o okuldaki çocuklar yüzümden böyle oldum küçükken üstüme çok geldiler alay ettiler bu sorun küçüklükten beri var 22 yaşımdayım evlenme iş sahibi olma vakti geldi ama bende hiçbiri yok.

Sosyal fobi olan insanlar ne tür işte çalışabilir insanlarla fazla muhatap olmayacak kalabalık olmayacak.

Telefondan yazdım çok hata olabilir kusura bakmayın.