Merhabalar, eğer harita ve android gibi kategorilerde yorum hizmeti alıyorsanız silinmeler yaşanıyor malesef. Haritalara tam anlamı ile çözdük sayılır ama bunun garantisi yine de yok. Son 20 gündür silinen az da olsa yorum var telafisini yaptık ama bunların 15 gün sonra silinip silinmeyeceğini arkadaşların bilmesi çok zor. YA da androidde ben size karşılaştığımız en büyük sorunu söyleyim. Kaç adet günlük organik yorum alındığını soruyorum. 1000 üzeri diyor. O halde 10-15 adet günlük yorum yıldız alın diyorum. Süreç başlıyor bir şikayet üstüne şikayet. Uygulama linkine tıklıyorum bakıyorum 500+ indirme var ve bu toplam sayı. Tabi silinmeme garantisi veriyorsa arkadaşalar onu bilemem ama bu tip hizmetlerde garanti vermek çok kolay bir durum değil ve de en önemlisi burada 100 yorum alayım bu olacak gibi hedefler yerine, şu kadar indirmeye kaç yıldız alıyor rakiplerim ya da yorum oranı ne? Ya da 100 yorum yerine ASO odaklı 10 yorum alsam getirisi ne olur? Bunları değerlendirmek lazım.
Ayrıca hizmet almak isterseniz de konu linkimi bırakıyorum, inceledikten sonra whatsapp'dan dönüş sağlayabilirsiniz:
360sosyal.com
Merhabalar hocam, silinme konusundaki sıkıntı şurada hocam. Örnek veriyorum ben 100 adet yorum satın aldım. Yorumlar bana teslim edildi ve daha sonra silinmeler oldu, burada birşey diyemem. Ancak benden ücreti aldıktan sonra ve yorumları tam sayı teslim etmeden bana, benim için iş tamamlandı gibi konuşulursa orada elbet sıkıntı çıkar. Ben 100 yorum satın almışım bana 40 küsür yorum teslim edilmiş; kimse kusura bakmasın bu normal bu karşılanmaz.
Kaldı ki yorumunuzu incelediğim de bilinçli bir satıcı olduğunuzu varsayıyorum, karşımdaki kişi beni suçlayacağına bu şekilde bana satın almadan önce başta bir açıklama yapsa ve ben yine bu şartları bile bile kabul ederek satın almayı yaparsam burada da sorun olmaz. Ama ön bilgilendirme yok, vaad var ve ücret tam alınıyor ama iş yarım teslim ediliyorsa burada bence bir sıkıntı var