Merhabalar, eğer harita ve android gibi kategorilerde yorum hizmeti alıyorsanız silinmeler yaşanıyor malesef. Haritalara tam anlamı ile çözdük sayılır ama bunun garantisi yine de yok. Son 20 gündür silinen az da olsa yorum var telafisini yaptık ama bunların 15 gün sonra silinip silinmeyeceğini arkadaşların bilmesi çok zor. YA da androidde ben size karşılaştığımız en büyük sorunu söyleyim. Kaç adet günlük organik yorum alındığını soruyorum. 1000 üzeri diyor. O halde 10-15 adet günlük yorum yıldız alın diyorum. Süreç başlıyor bir şikayet üstüne şikayet. Uygulama linkine tıklıyorum bakıyorum 500+ indirme var ve bu toplam sayı. Tabi silinmeme garantisi veriyorsa arkadaşalar onu bilemem ama bu tip hizmetlerde garanti vermek çok kolay bir durum değil ve de en önemlisi burada 100 yorum alayım bu olacak gibi hedefler yerine, şu kadar indirmeye kaç yıldız alıyor rakiplerim ya da yorum oranı ne? Ya da 100 yorum yerine ASO odaklı 10 yorum alsam getirisi ne olur? Bunları değerlendirmek lazım.
Ayrıca hizmet almak isterseniz de konu linkimi bırakıyorum, inceledikten sonra whatsapp'dan dönüş sağlayabilirsiniz:
360sosyal.com