Benim ki biraz uzun olacak
Dik başlıyımdır biraz. Lise 1 in yaz dönemi zamanı evden kaçmıştım. İşte telefon hattımı değiştirdim. Bi sürü olaylar detaya girmeyeyim. En son istanbulun önde gelen bir restaurantında işe başladım yatılıydı. (Turizm okumamın sebebide o restaurant olmuştur bu arada)
Neyse gel zaman git zaman çocukluk bi aşkım vardı onu aramıştım özel numaradan. (Hani kurnazım ya numaram gözükmeyecek)
Konuştum ettim bir kaç kez. Sonrasında bizim pederde biraz kolu uzundur avukatlar bişiler operatöre dava açmış. Sinyalden bulmuşlardı beni en son enselenmiştim
O olaylarım haber olmuştu sağlam bir gazetede. Eve gelip röportaj felan yapmıştı bi bayan. Ertesi gün gazeteyi aldım birde ne göreyim.
Ben 1 anlattı isem kadın 5 yazmış. Bu habercilere de güven olmuyor yahu
Pek iyi bir haber değil ama ismimin hakkını huyum ve suyum ile haberlerde de olsa tescillemiş olmuşum sanırım
Büyük geçmiş olsun hocam. Umarım bir dahaki sefere iyi olayla gündeme gelirsiniz.