bosnakataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Şikayetçi olduğum üye: @iyibirhost;
* Şikayetçi olma nedenim: Kullanamadığım hizmetin iadesi yapılmıyor -sorun sunucularında-
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/dedicated-server...un-teslim.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Uzun araştırmalar sonucu bu firma üzerinden bir sanal sunucu kiraladım. Fiyat/performans açısından en avantajlı olarak gördüğüm için kiraladım.

https://www.hizliresim.com/moij9i8

site üzerinden bu paketi satın aldım bir türlü aktif olmadı. Canlı destek bölümüyle iletişime geçtim "kiraladığınız sunucuya Windows Server 2019 kuralamıyor en az 100 liralık paketi almanız gerekli" cavabını aldım. Hemen itiraz edip paketi alırken Windows Server 2019 istediğimi ve diğer işletim sistemlerinin işime yaramadığını belirttim, canlı destekle konuşurken henüz aktif olmayan sunucunun iadesini talep ettim "daha aktif bile değil iade geçin başka yerden alırım dedim". Tabii konu iadeye dönünce hemen destek talebi oluşturun ilgilenilsin dendi. Hemen iade için destek talebi oluşturdum iade istediğimi belirttim. Ne hikmetse ertesi gün sunucuma Windows Server 2019 kuruldu ve teslim edildi. Şimdi sormak istediğim hani kurulamıyordu? Daha fazla kazanmak için yüksek paketlerin kullanmasına zorlayan bir şirket olduğuna o an ikna oldum. Her neyse ertesi gün sunucuya girdim sunucumda çalıştırmak istedim yazılımı vs kurdum. Yazılımın çalışmadığını farkettim tekrardan destek talebi oluşturdum ve tarayıcıdan istediğim siteye girmediğini belirttim. Uzun uğraşlar sonucu bir türlü yapamadılar ve dalga geçer gibi "o site bizim ip adreslerimizi engellemiş, vpn kullanın o şekilde girer cevabını aldım". Vpn ile işlem yapamayacağımı belirterek tekrardan iade talebinde bulundum ve en sonunda destek talebini kitlediler. Canlı desteğe yazıp "sorunum çözülmeden destek talebi kitlemek nedir? İade istiyorum" şeklinde yazı yazdım. "Sözleşmeyi okuyun" şeklinde cevap aldım. Kısacası biz sizden parayı aldık sözleşme ile de sağlamlaştırdık paranızı alamazsınız dediler. Ben size paramı yedirtmem şeklinde bir cevap verince bizi tehdit mi ediyorsunuza döndü olay. "Hayır, siz kaynaklı kullanamadığım hizmetin iadesini istiyorum" dedim ve ardından daha fazla konuşmak istemiyorum diyip canlı destekten engellediler.
Bizde ts3 panellerini kullanmak için satın alma işlemi yapmıştık. Panel tarafından sunucuya kurulan ts3 lerde açık oldugunu defalarca belirtmemize rağmen hiçbir sonuca ulaşamadık. Gerçekten satış yaptıktan sonra destek vermeyen bir firma.
İlk açtıgınız 1-2 destek taleplebine 5-10 dk içinde cevap veriyorlar. Sonradan açılan destek talebine cevap yazılması 2 gün ü bujluyor ne hikmetse. Sorunu çözemeyince de bizden kaynaklı bir durum yok diyip konuyu kapatıyorlar.
R10 da olmayı hak etmiyorlar. @R10;