Herkese merhaba,
Yaklaşık 1.5 ay önce, forumdakilere e-ticaretin önemini göstermek amacıyla Amazon'da 45 günde 150.000 TL ciro yapmak diye bir konu açmıştım. Konunun ilk başında da belirttiğim üzere, amacım gövde gösterisi yapmak ya da budala bir şekilde görgüsüzlük yapmak olmadığını ve hiç bir ticari amaç gütmediğimi belirtmiş olmama rağmen sağolsun bazıları tarafından sağlam bir linç yedim

Arkadaşlar, bu okyanus bana da, size de, hepimizin sülalesine de yetecek kadar büyük. Bundan 5-6 sene evvel, internetten gördüğüm bir post sayesinde 20-25 bin dolar kazanma imkanına sahip olmuştum ve o konuyu açan kişiye hala minnettar'ım. Benim de bu konuyu açmamdaki sebep birilerinin kazancına vesile olabilmek. Okuyun, araştırın, gerçekten istiyorsanız bir gün bir yerden bir kapı açılacak ve hedefinize ulaşacaksınız. Ben hiç bir tecrübe sahibi olmaksızın bu ciroyu yapma imkanına sahip olabildiysem, siz daha iyisini yapabilirsiniz. Belki beyin fırtınası yapabilirsek, birbirimizi geliştirebilirsek çok daha fazlasına birlikte erişebiliriz.

NOT: Ben kimseyi yönlendiriyormuşum gibi görünmemek adına ve yanlış anlaşılmamak adına hiçbir yeri kaynak olarak göstermek istemiyorum. İnternette araştırma yapın, YouTube'dan videolar izleyin, kimseye 1 kuruş para vermeden bulabileceğiniz kaynaklar var internette.

Ben konuyu açarak size sadece böyle bir imkanın olduğunu göstermek istedim, oraya doğru gitmek sizin elinizde.

Umarım birilerine bir şekilde bir yardımı dokunur. Keşke, hakarete ve iftiraya varacak düzeyde aslı astarı olmayan söylemlerle fütursuzca eleştirmek yerine, herkes fayda sağlanabilecek bir konu açsa, keşke...