https://www.r10.net/off-topic/279610...i-yardimi.html
Bu konudaki paralar ne oldu ben netice bulamadım belki benim hatamdır merak ettim o kadar para toplandı inşAllah annesi iyileşmiştir yada tedavi olmuştır yada paralar doğru yerlere ulaşmıştır
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum tüm para r10 yönetiminde daha nasıl ürküyorum diye biliyorsunuz?
Öncelikle gerçekten annemi merak eden arkadaşlara teşekkür ederim🙏 Annem Samsun Medicalpark hastanesinde tedavi gördü ve şuan evde tedavi görüyor.
( belirli periyotlarda tekrar hastaneye yatırıyoruz )
Annemin ayakları görünüm olarak biraz daha iyi ilk güne nazaran, fakat aynı ağrı ve sancıları şuan da daha çok çoğalmış durumda. ( doktora göre bu süreç bir süre daha böyle devam edecek maalesef. ) Medicalpark hastanesinde ki doktorumuz Zennure hanım dermotolojiye yönlendirerek 3 farklı doktorla farklı bir tedaviye başladı şuanda aynı hastane de belirli periyotlarda ağır bir serum ilacı alıyor.
1. Dozu ve 2. Doz ilaçlarımızı aldık. ( 2. Dozda nabız artışı ve bilinç kaybına yol açmak üzereyken ilacı kestiler ardından farklı bir serum taktıtktan sonra 2. Doz seruma devam ettiler.
3. Doz ilacı bir sonra ki ayın 8'inde alacağız ondan sonra ki doz da 2 ay sonra olacak sanırım.
Tüm süreçte moderatör arkadaşlarımız / abilerimiz yanımızda oldu sağ olsunlar tüm harcamaların faturalarını ilgili moderatöre iletiliyor, zaten yatırılan ücretler hastane hesabına gönderildi direkt.
Şimdilik bu kadar tekrar merak edenler için teşekkür ederim 🙏
Konu sahibinin güncel bilgilendirmediyse öğrenmiş olduk elhamdulillah faydalı olmuş iyi geceler