mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Senelerdir freelancer olarak işler yapıyordum.
Hep bir mücadele içindeydim, gece gündüz cumartesi pazar demeden çalışıyor müşterileri memnun etmeye çalışıyordum.
Çok yorulmuştum artık cumartesi-pazar çalışmama kararı aldım, ama anlayışsız müşteriler yine bunaltıyordu. Cumartesi-Pazar çalışmasam bile aklım işlerde kalıyordu. Kafam rahat uzanıp ta bir film izleyemiyordum.

En kötüsü de düzensiz gelirdi, bir ay X kazandıysam diğer ay Y kazanıyordum. Büyük borca girecek cesareti bulamıyordum. Sonuçta hiç işte gelmeyebilirdi.

Bunaldım sıkıldım.

Düzenli çalıştığım müşterime mesaj attım, ben sizle devamlı sadece size çalışmak istiyorum diye. Gel hemen başla dediler sağolsunlar.
İstediğim maaşı da verdiler. Şükür bana ve çektiğim krediye yetecek kadar.
Sabah 9 akşam 17:30 - Cumartesi / Pazar Tatil
Ne dert var ne tasa, artık müşteri seçiciliği yapabiliyorum. Bakıyorum görgülü saygılı bir insan tamam yaparım diyorum. Ama laftan anlamaz kro magandaların işlerine cevap bile vermiyorum.


https://youtu.be/ejTp8jU_98Y
Hayırlı olsun hocam, ömür kısadır. İyi değerlendirmek lazım, bende bir şirket bulsam süper olacak.