Merhabalar,
Son zamanlarda yaşamış olduğum sağlık sorunları ve ailevi sorunları beni son derece bunalıma soktu. Eğitim gördüğüm İngilizce kursuma gidesim kalmadı, yurtdışına okumaya gitme mevzusunu kenara atmış gibiyim. Anlayacağınız kadarıyla hiçbir şeyden zevk almamaya ve şevkim kalmadı. Bir nevi kendimi mal olarak görüyorum desem yeridir. Ne kadar saçma olsa da intihar girişimleri aklımdan geçiyor. Çok saçma ve değmeyecek bir şey olduğunun farkındayım. Sanki bir şey beni zorluyor gibi hissediyorum. Uyku düzenimde de şaşmalar oldu. Bir arkadaşımda buna benzer bir dönemden geçti. Arkadaşıma Cinler musallat olmuştu ve çok şükür kurtuldu. İnşallah başıma gelmez dediğim şeyler başıma gelmeye başladı. Hiçbir şeyde şansım yaver gitmiyor. İstanbul'da yaşamaktayım. Bir an önce bu dönemden kurtulmak istiyorum. Psikiyatrist veya Dini destek almak istiyorum. Maddiyat önemli değil. En doğru yolun danışıp tedavi olduğunu düşünüyorum. Allah yaşatmasın ama intihar gibi şeyler cidden çok kötü, Allah bizi delirtmesin. Ben yüzleşmediğim sürece hiçbir sorunum düzelmeyecek.
Teşekkürler ☺️