Arkadaşlar merhabalar, monsterden leptop alıp iade eden arkadaşlar varsa sürece hakimdir sanırım. Tereddütte kaldığım için sormak istedim.

Huma H4 V4.1.1 sürümünü hepsiburada üzerinden satın almıştım. 1 hafta anca olmuştur. 1 Haftadır kullanıyorum. Maalesef memnun olmadığım bazı detaylar mevcut.
Örneğin cihaz 11. nesil i7 işlemciye ve 32gb ram'e sahip olmasına rağmen hiçbir işlem yapmazken dahi ara ara anlık donmalar yaşıyordu. Gerçekten garibime gitti ve canımı sıktı. Bugün iade sürecini başlattım.
Fakat kafamı karıştıran nokta şu:

Leptopu kullandığım için iadeye gönderirken sıfırlamak istedim verilerimin silinmesi için. Kendisinde zaten böyle bir özellik mevcut. Onu çalıştırdım yaklaşık 1-2 saat gibi uzun bir vakit aldı.
Sonuçlandıktan sonra sistem açılmaz hale geldi. Her açma deneyimimde mavi ekran veriyor. Daha fazla da kurcalamak istemedim bu hali ile paketledim mecburen.

Bugün kargoya teslim edeceğim fakat oluşan bu problem nedeniyle iadeyi kabul etmemeleri gibi bir durum söz konusu olur mu? Bildiğiniz gibi monster iade konusunda aslında çok zorluk çıkartmayan bir firma. Fakat bu durumda da nasıl bir yol izlerler bilemiyorum. Şu an yeni leptop bakıp iade başlamadan yenisini almaya cesaret de edemiyorum bu sorundan dolayı. İadeyi kabul etmemeleri söz konusu olabilir mi bu durum yüzünden?