Dün itibariyle Türknet net başvurusu yaptım. Daha sonra telefonda tüm detayları öğrendikten sonra ön başvuru talebim işleme alındı. Kurye tarafından arandım ve belgelerin pazartesi ya da salı bana gönderileceği söylendi. Ancak Türknet firması hakkında olağanüstü bir şikayet var. Ayrıca muhatap bulmak neredeyse imkansız. Bunu da dün başvurudan sonra gördüm. İptal talebi oluşturmak istiyorum. Ancak internet üzerinden sayısız arama yaptım ve bir çare bulamadım. Daha önce iptal edebilen var mı hocalarım ve nasıl iptal edebilirim ben bunu. Teşekkür ederim şimdiden cevap veren hocalarıma
sorduğunuz sorudan alakasız olarak 2-3 senedir turknet kullanmaktayım internet kesinti olması yada hızda bir problem olması gibi 2-3 sene içerisinde minumum başıma 3,4 kez gelmiştir. Şahsen ben tavsiye ederim turknet uygulamasında ticket atığım zaman gecenin 4de cevap aldığımı hatırlıyorum. bağlantı problemimi çözmüşlerdi ama sen başka firmalar gibi arayıp ben onları böyle haha

dolu dolu sohbet edeceğim diyorsan bilemem umarım yazdığımı anlamışındır. şakası bi yana ticket sistemi üzerinden iptal talebini oluşturabilirsin konuyla alakalı yetkili kişiler geri dönüş yapacaktır.