Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
Merhaba R10 sakinleri, başımdan geçen bir olay konusunda sizlerin yorumuna ihtiyacım var. Olayı basit bir şekilde anlatayım hemen, A kişisi ile bir ticaret yapıyorum ve sattığım üründe bir kaç sorun meydana geliyor. Sorunları düzeltip tekrar teslim ediyorum ve bir - bir buçuk ay sonra A kişisi üründe tekrar sorun var diyerek benden sorunları düzeltmemi veya ücreti iade etmemi istiyor. Ben bu bir buçuk aylık süre zarfında satmış olduğum ürünü başkasına devrediyorum ve ürün ile alakam kalmıyor ama A kişisi bana "ya ürünü onar yada ücreti iade geç" diyor. Bu arada B kişisiyle tanışıyorum ve onunla birlikte çalışmaya başlıyoruz, B kişisi ile birlikte şahısa şöyle bir teklifte bulunuyoruz "İsterseniz eski ürünü onaralım, isterseniz yeni ürünü verelim." A kişisi yeni ürünü almayı tercih ediyor (Bu arada eski ürünün fiyatı 1500TL, yeni ürünün fiyatı 2000TL). A kişisine ürünü test ettiriyoruz ve teslimatı sağlıyoruz B kişisi ile birlikte. A kişisi bana gelip "Ürünümü düzeltmedin bana iade geç." diyor. Sizce ne yapmalıyım? İade geçmeli miyim? Yorumlarınızı bekliyorum..