stratejikortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkekleri ilgilendiren niş bir alanda e-ticaret sitemiz var. Bu kitleye hem fayda sağlamayı hem de onları etkileşim içerisinde tutarak siteye yönlendirme gibi bir hedefimiz var. Fakat bu yeni siteyi forum mu yoksa sözlük mü yapmalıyız bilemedim? İki sistemin de artık pek tercih edilmediğini biliyorum. Youtube kanalı olsa çok daha iyi olur, bunun da farkındayım ama Youtube kanalını yürütecek bir yüzümüz yok maalesef.

İnsanların üyelikler kurarak, dertlerini, o alandaki gelişmeler ve haberleri tek bir mecrada takip etmesini istiyorum. Bunun da çok faydalı olacağını düşünüyorum. Böyle bir siteye yok. Sizce forum mu yoksa sözlük mü mantıklı olur? Ya da videosuz bir şekilde etkileşim içerisinde bu tarz bir platform nasıl kurabilirim? Öneriniz var mı?

Not: Bu işlere forumlarla başladım ve sözlük de kurdum. Yani iki alanda da tecrübem var ama 2021'de böyle bir projeye girişmenin avantaj veya dezavantajı ne olur bilemedim. Her halükarda sosyal medya ile bunu destekleyeceğim, o çok bambaşka bir konu.
Ne forum nede sözlük açın bu ikisinin de bakımı biraz zordur ve insanları yani müşterilerinizi e-ticaret sitenizden uzaklaştırır. Soru cevap sitemi kurun, ahrefs, semrush aracılığı ile questions sorgulamaları yapıp bu sorgular ile ilgili bilgiler girin, insanlar hem bilgilensin hem alsın. Bu arada ayrı bir site açmayın kullandığınız e-ticaret sitesi üzerinden açın kullanıcıyı başka bir siteye yönlendirme yaptığınızda alışveriş yapma hissi azalır.