Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok çekmişsin bu internetten Güya 2023e kadar her mahalleye internet gelicekti
Ah hocam ah.. Gerçekten çok zahmetli işlermiş. Bu kadar zorluk yaşayacağımı hiç düşünmezdim.

batukucukaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke bu işlemler daha hızlı olabilse benim de görünen altyapım altyapı çalışmaları sonrasında kayboldu hala daha sorguda çıkmıyor
Hocam ilk okuduğumda güldüm, kusura bakmayın. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Sitemim internetimin olmaması değil aslında. Bilgisizlik, ilgisizlik, üslup... Her ne kadar mütevazı yaklaşsanız da özünde nasılsa öyle oluyor karşında ki. Anlayacakları dilden konuşası geliyor bazen insanın.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de şeffaf ve dürüst olarak hizmet veren 1 tane kurum/kuruluş yok.
Keşke bu sözleri söyletmeseler...

Iguanabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim de port yok ama olaylar olaylar... İlk önce Türk telekom'u aradım ilk başta başvuru yaparken altyapı yok dendi tamam dedik kapattık. (Diğer sağlayıcılarda 69 mbps hız gösteriyor) Ardından tekrar başvuru yapmak için telekom müdürlüğüne gittim ve port yok talep oluşturalım dendi. Bir süredir bekliyorum (24 başvurum vardı en son) ve artık işler birikince uydudan internet araştırmaya başladım. Şuan 1 yıllık 13 mbps 85 TL uydudan çanak ile internet alıyorum. Bunun kötü yanı çanak ücretini de bizden kesiyorlar o biraz tuzlu ancak çare de yoktu. Şimdi port durumunu bekliyorum geldiği an alıp en kötü 2 internet kullanacağım portu kaptırmamak için. Umarım sizin sorununuz da bir an önce çözüme kavuşur gerçekten zor iş allah kolaylık versin
Hocam bölgenizde sizde magnet kullanabilirsiniz. Altyapı uygunluğu veya port bulunmadığında magnet kullanılabiliyor. Bu zahmetli ve işkenceli sürece sizde dahil olmak ister misiniz ?