caglaryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, ilkbyte'de bir sitem için sunucu almıştık forumdan bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun. şuan sitemde bozukluklar var ve yönetim paneline giriş yapmıyor (ben hiçbir değişiklik yapmadığım halde) server sayfasında hatalar var. destek açtım, sunucunuz aktif, işlem yapılması gerekiyor self servis olduğun için sizin yapmanız gerekiyor diye desteği cevapladılar 5 saat sonra.

tamam ben giriş yapıp değişiklik yapsam haklılar diyeceğim de hiç bir şekilde de giriş yapmadım ne serverlerine ne de sunucu ayarlarında.

gerçekten böyle mi destekleri? kullanan var mı?
Sanırım bilişim sektöründe bu alanda yenisiniz. Pek çok cloud provider sunucuların içine girmez, bu riski almaz. Çünkü sizin bu konuda yazdığınız gibi bir şeyler üstlerine kalabilir. Bakın daha sunucuya giriş yapmadan bile sitemiz çalışıyordu, kendiliğinden bozuldu diyorsunuz. Sunucu size ait bu nasıl mümkün olabilir? Muhtemelen kendini otomatik güncelleyen bir şey veya dış bağımlılığı olan bir eklenti servisiniz olabilir ama bunu biz değil siz bilebilirsiniz.

Biz ilkbyte.com da teknik desteği sadece kendi işimizle alakalı konularda sağlıyoruz. Sunucunun yönetimi, web sitesinin çalışması bu konuların dışındadır. Kontrol paneli, genel network ile ilgili konular veya satın alınmış diğer servislerin kullanımı bizim işimizle alakalı konulardan ibaret.

Netinternet olarak teknik desteğimiz ile ünlü firmayız, ama bunu sağlamak için kocaman bir ekip ile çalışıyoruz. Pek çok veri merkezi ve hosting firmasından farklı olarak en büyük gider kalemimiz elektrik, internet değil tamamen insan kaynağıdır. Bu durum her şeyin self-servis olarak otomasyon dahilinde sunulan ilkbyte.com için farklı.. Orada bir insana gerek yok çünkü ihtiyaç duyulan her şey kullanıcının elinin altında ve bu yüzden de sağladığımız imkanları Türkiye standartlarına göre kıyasladığınızda inanılmaz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyoruz.

Sunucu yönetimi konusunda gereksinimi olan müşterilerimizin çok sıklıkla kullandığı servis alt kısımda;

https://www.netinternet.com.tr/yonetilen-sunucular

Yani www.ilkbyte.com fiyatlarına kıyasladığınızda neden bu farklılık var çok daha net anlaşılacaktır diye düşünüyorum.

Saygılar.