Öncelikle çok hatrı sayılır bir müşteriniz olmadıkça vadeli iş almamalısınız vakit nakittir bir işe 10 gün ayırıp parasını 1.5 ay sonra alırsanız sizin açınızdan büyük kayıptır vakit=nakit adwords kullanarak müşteri kitlenizi arttırabilirsiniz.
ama açıkcası şahsen ben bir web sitesine 10 14 gün vakit ayıracaksam 5k üstü para talep ederim, evet bu işi 500 liraya 1500 liraya da yapan var ama kendinize şunu sorup ona göre iş bir fiyatlandırma yapmalısınız benim vaktim ne kadar değerli?
50 liralık bir logo ile 1500 liralık logonun arasında bir kalite farkı vardır ayrıca ekonomi malum ama aldırış etmemek lazım, lakin olay tamamen pazarlama ve strateji 1000 liralık işi 15.000 liraya satan tanıdıklarım var ve ayda 5 6 satış yapıyorlar ve inanın işler o kadar vasat ki nasıl bu adamlara bu işleri veriyorlar diye hayret ediyorum ama NETWORK sağlam olunca her şey mümkün. ofis bu ara pek mantıklı değil herkes bu yüzden evden çalışıyor ama istanbulda şuanda kollektif house da fiyatlar çok düştü diye biliyorum ankara da da benzer yerler illaki vardır ortak çalışma alanlarında masa kiralayarak maliyeti minimuma indirip çalışanlar ve şirketlerle aynı ortamda bulunarak güzel network yapabilirsiniz ya da 15-20 k bütçe ile reklama yatırım yapıp müşteri edinip parayı katladıktan sonra dediğim aşamaya geçebilirsiniz.