ferhatcevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7-8 yıl önce ben de düştüm makat üzerine baya sertti de. 2 defa Film çektirdim herhangi bir şey gözükmedi ama yıllardır ağrısını çekerim. Hatta dün ben de araştırmaya başladım çözüm için ne gerekiyor bilmiyorum
Evet benimki de baya sertti, makatın üstünde sürüklendim. Röntgende bir şey çıkmamasına şaşırmıştım.
O verdiği krem çok iyi gelmişti, ama markasını falan unuttum. Acaba eczanelerde gözükür mü geçmiş işlemlerden, eczaneye sorayım öğrenirsem sana da söylerim.

induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yani bu dönemi göz önüne alarak hastaneden herkes çekiniyor ancak sağlık bu ilk öncelikle bunu göz ardı etmemek lazım. Ağrının konumu tehlikeli ve tekrarlanması durumunda ileride canınızı çok sıkabilir. Yine konumundan dolayı cekinceniz varsa bile kesinlikle hayatınız kadar önemli değil.
Tavsiyem doğru olur mu bilmiyorum ama kendinize güveniyorsanız küçük ve hafif egzersizler yaparak belinizi ve bacaklarınızı sınayın. Yapamadığınız veya ağrıya sebep olan herhangi bir hareket varsa bence vakit kaybetmeden hastaneye gidin.
Yani kaza ile alakasız bir ağrı ise çok sorun olmaz belki ama dediğim gibi konumu pek de göz ardı edilemez.

Yaptığınız hareketler herhangi bir engel teşkil etmediyse muhtemelen bir şey yoktur, dinlenirsiniz geçer inşallah
Yine de bilinçsiz olmamak lazım ben olsam giderdim, kaza geçirmemiş olsaydım da tekrar etmesi durumunda giderdim
Teşekkür ederim hocam, evet doğru söylüyorsunuz sağlık önemli.
Bu arada spor yapıyorum, hareketler de herhangi bir problem olmuyor. Sadece oturmam gereken hareketlerde üstüne oturduğum için ağrı yapıyor.
Bacak hareketlerinde problem yok