Sürekli başlayan ve sürekli bırakan 😊 profesyonel olmasa da süre olarak bakıldığında iyi bir süre spor salonu tozu yutmuş birisi olarak naçizane tavsiyelerimi iletmek isterim uyar yada uyarlarsin sana kalmış bro.
Başlayıp bıraktığım için vücudumu salona hazirlamam 1 hafta 10 gün kadar alıyor 20 dk geçmeyecek şekilde spin bike ile hafiften ağıra şekilde ilerlerim. Sonrasında sadece her bölge 2 hareket hafif ağırlık olacak şekilde heryeri uyaririm 😊 2 omuz 2 ön kol 2 arka kol 2 2 göğüs 2 sırt 2 karın şekilde kalf a kadar inerim ama dediğim gibi düşük ağırlık ve yüksek tutmam sayıyı maksat kasları uyarmak salona geldik demek 😊 bunu 7 gün ince ince ağırlık arttırarak devam ettir. Kendine geldiğini düşündüğün an birbirine aks kasları bir büyük kas grubu bir küçük kas grubu şeklinde çalıştır. Örnek vermek gerekirse 3 hareket omuz yapıyorum 3 hareket sırt yapıyorum gibi doğrudur yanlıştır bilemem ama benim kendime deneyerek ve gidip gelerek öğrendiğim sistemim bu. Her günün sonuna mutlaka karın eklerim üst vücut alt vücut istirahat şeklinde giderim. Hareketler içinde aman aman bir şey yok gittiğin gün Google a misal leg day workout yaz görsellere gel back day workout yaz görsellere gel anlarsın zaten kavrarsin 😊 dediğim gibi kesinlikle doğrudur diyemem ama benim stilim bu yukarda da dediğim gibi kendine göre uyarlamak sana kalmış