karahan29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
X kategoriye ait AYN RENKLERE sahip 2 farklı ürün eklenmiş. İkisi de aynı üye tarafından satın alınmış. Panelde grup gönderim kodu da yazıyordu hatta.



Video çekmemiş zaten böyle bir şey aklımızdan bile geçmemiştir ki çok değişik bir taktik. Bizde sadece kargoya teslim ettiğimizde verilen kağıt var. Her iki ürüne de aynı kargo takip kodu girili ayrıca. Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.



İki ürünü önce sağlam olsun diye ayrı şeffaf (şu patlayan şeylerle) paketlemiş sonra KARGO FİRMAsının büyük poşetine koymuş ikisini de öyle teslim etmiş görevliye. Her iki ürüne de AYNI kargo takip kodu girilmiş. G.gidiyor değişik bir ssiteme sahip alıcı ürünün birine onay vermiş diğerine vermemiş işte. Otomatik onay yok. Otomatik onay ancak sen onay hatırlat butonuna basacaksın eğer x süre içinde o onaylamazsa oluyor.




Toplu alımlarda grup gönderim kodu oluyor hocam o şekilde teslim etmiş kargoya hatta ikinci ürüne kargo görevlisi kodu girmemiş biz girmiştik diye hatırlıyorum
Hocam ürünü geri teslim almadığınızı söyleyin sizde. Sonuçta iade alabilmeniz için elinizde bir ürün olması gerek.