BartogGM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok bilgim yok ama benim de vdsl hattım var zamanında türk telekom aylık 1 kere 100mbpsye kadar hızını arttırıyordu ücretsiz şekilde. O zaman test ettiğimde benim de 70-80 mbps görüyordum hatta 75i geçmiyordu herhalde. 75mbps vdsl için sınırdır diye biliyorum. Üstü için fiber lazım diye biliyorum. Hat değerlerinizin öyle göstermesi de şaşırttı beni açıkçası. Daha bilgili bir kişi yorum yaparsa belki aydınlanırız.

edit: altyapım vdsl olmasına rağmen bana max 15mbps hız alabilirsin diyor nereden sorgularsam sorgulayayım. Alabildiğim hız 75mbps ama şu an 35mbpsyi eksiksiz kullanıyorum, tarifem 35 olduğu için.
Az önce paketime baktım belki farklı bir tarife falan vardır diye, aynı fiyattan 100 mbps yeni bir paket koymuşlar, fiyat aynı diye onu seçtim. Şimdi mevcut veri oranı 86000 oldu ve alabildiğim değer hız testinde 82 mbps görüyor. Demek ki bu değişimi 94 iken yapsaydım 94 e kadar çıkacaktı. Daha paket geçişi tamamlanmadı bakalım belki o veri de değişir paket değişimi tamamlanınca.

Değişen veri: