Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Kesinlikle katılıyorum. 1 yıldır jetpress Large kullanıyorum. Sürekli kapanıyor hata veriyor destek kaydı açıyorum en hızlı cevap aldığım süre 2 saat onda da telefon ettim lütfen ilgilenin diye öyle cevap verdiler. Neredeyse 10 yıldır natro ile çalışıyorum domainlerim filan orada ama host konusunda bir daha asla tercih etmem. Bu yıl resmen ağlattılar. Jetpress panelden yaptığınız hiç bir şey doğru düzgün siteye yansımıyor oysa wpfestte ne güzel anlatmışlardı övmüşlerdi.Bir de mesela harici sunucuda mail kullanacaksınız DNS panelleri yok kayıt eklemeniz için. Size diyorlar ki bize söyleyin biz ekleyelim gittim domain firmamdan ip yönlendirmesi yaptım bu sefer de zaman zaman sunucu ip değişimleri oluyormuş onlarda site patlıyormuş?! Diğer bir konu SSL konusu eğer jetpress müşterisi iseniz SSL sertifikanızı natrodan almak zorundasınız başka yerden aldığınız bir sertifikayı tanımlayamıyorsunuz. Yedekleme sistemine gelince 2-3 defa yedeğe dönmeyi denedim olmadı indirmek istedim o da olmadı. Hayal kırıklığı