Yaşım çok genç farkındayım ama içimde olan etrafımı değiştirmeliyim, kendime gelecek kurmalıyım, ideal orta sınıf hayat şartlarına nasıl sahip olurum ?, ya iyi güzel okuyorum ama ne olucam ben, ek gelir oluşturmam lazım genç yaşımda vs vs vs gibi süreçler içinden hiç çıkamıyorum sürekli araştırma içindeyim ama maddiyata dayanıyor her şey. Bir kurumun mülakatına girdim açıklanma süresi ortalama 30 gün, sanki akşam olmuyor, sanki hayatımın sonu, başka bir fırsatım yokmuş 8 çocuğum varmış sanki aç kalmışlar gibi bi psikoloji içindeyim

Allah herkese dirlik düzen versin. Sonuçta ölümlü dünya ne kadar bazı sorulara takılı kalsak bile sonumuz belli
Naçizane tavsiyem, doğa temelli işlere yönel. Pandemi gösterdi ki tarım, hayvancılık başta olmak üzere gıda ile ilintili tüm sektörler her dönem prim yapacak. Girişimden korkma! Ben aranmadan evvel aylık 2 buçuk milyon lira yani 2500 lira civarı kazanıyordum yıllar önce. Atanınca 1 milyon 650 bin lira yani 1650 almaya başladım. Gerisini sen hesap et. Rızka Allah kefil. Evlenip ek sorumluluklar alınca cesaret gösteren tarafların ağrımaya başlıyor🤣🤣 vakit varken araştır, geliştir.